Spaghetteria, die al langer in de Van Woustraat zat, opende een half jaar geleden een tweede pastabar aan het einde van de Ten Katestraat in West. Eindelijk dichtbij, want ik eet het liefst elke dag pasta. En pizza trouwens, maar die heb je hier niet. De naam doet vermoeden alsof de enige pastasoort hier spaghetti is, maar niets is minder waar. Zo kun je kiezen voor creste di gallo met prei, aubergine en truffel. Of Tortiglioni con salsiccia Toscana classica. Maar ook spaghetti vongole staat op het menu.
Binnenlopen en aanschuiven
Je kunt hier niet reserveren. Het is een kwestie van op goed geluk binnenlopen en aanschuiven. Aan een van de grote tafels, of aan de lange bij het raam. De karaf met water en een stapel glazen staan al voor je klaar. En de gigantische fles olijfolie trouwens ook. Is voor bij je brood, die binnen no-time voor je neus staat. Samen met de menukaart die vol geweldige pasta’s staat. Veel succes, want het kiezen wordt je hier niet gemakkelijk gemaakt.
Adres: Jan Hanzenstraat 32
Plaats: Amsterdam
Wijk: West
Website: www.spaghetteria-pastabar.nl
COMMENTS ARE OFF THIS POST